Happy Birthday!

Kom hem nyss från den överaskningsfesten till min coola kusin Daniella (:
hon fyller nu 16 år :)
hihihi
Grattis Sötis!

Dags att vakna..

..för att jag har en stor dag framför mig.
Alltså det finns mycket att göra!
hihihihi
juste :( Hejdå min coola tönt kompis Dominika!
Hon åker till polen idag!
Kanske för att úndervika mig..."/
Men Men, hon är iaf min twiini!

hihihi
Ciao for now!

halloweeeeeen!

Ja, jag blev ju uttråkad på en gång!
 Jag bryr mig inte om vad andra tycker om sådana plastikoperation!
Nu längtar jag till Halloween istället!! :D


To: Marina my biggest fan!

Jag tycker om att du är min fan,
 men jag kan inte hålla med dig när du säger du vill att jag ska klä av mig.
Förlåt om jag har sårat dig, men jag ska säga att jag älskar dig...nu och föralltid!


Linda eller Kissie ?

Ikväll kl 2200, på min favourit kanal svt1 en debatt mella Linda Rosing och famous bloggern Kissie (tycker inte om hennne!!)
Jag tycker att det är slöseri med tid och att det är onödigt att höra vad två dumma blondiner tycker om plastikkirurgi. Aja jag ska kolla och anteckna!!!!

Detective is on the job ;) hihihi


Nerd is awake ^-^

Hejsaaan! Nu är jag vaken ochska snart dra iväg till jobbet ;) hihihi! Vill bara säga tack till min fan, Marina, jaa det är lätt att vara cool. Vi kanke kan gå till biblioteket och jag kan visa dig där :) hihihi
Dags att klä på mig ;) hihihi
puss!

ååååh nej!

Jag ber sååååå himla mycket om ursäkt! Jag har gjort det värsta!!! Jag har inte uppdaterat på FLERA dagar! Can you find it in your hearts to forgive me? Jag ska lova att uppdatera hur mycket som helst! hihihi Hoppas ni blir inte trött på mig (a) som alla andra...ööhm, eller mina låtsas kompisar gör inte det :) eller...inte så mycket:)
Men en sak jag är säkert på är att min mamma älskar mig! hihihi Hon sa faktist det! hihih

Det jag gjorde idag, jag har ju städat lite hemma hihih måste hålla allt rent! Och jag var i blackeberg !! Nej, absolut inte för att "umgås" med vänner, (vilket jag inte har) nej herregud jag höll mig sällskap i biblioteket!!!!!!
Jag läste inte bara böcker, hihihi! Jag spelade den underbara spelet...schak! Med några kompisar ^-^ hihih eller joo låtsas kompisar får man väl säga =)

vaaaaaken!

Igår fick jag inte logga in på datan av mina föräldrar så det är därför det saknas inlägg! Jag har ungefär 37 kusiner och det finns bara några som tycker om mig, alla som är under 10 och en tjej som heter Daniella. Fast igentligen Daniella klassiferas som min syssling, alltså min mammas kusins dotter! Ja men utav alla mina kusiner och sysslingar, Daniella är den ända som kan prata med mig :) jag vet inte varför men dom andra kusiner jag har tycker att dom är för coola för mig :o men jag tycker Daniella är coolast! Okej hon kanske inte tycker om mig så mycket, men hon pratade med mig igår!!!!! Jag blev otroligt lycklig :) hihihih! Men nu ska jag iväg och städa (: man måste hålla saker rent för annars ser det inte fint ut! Jag kan tänka mig att plugga också och läsa mina fantasy böcker och  KOLLA PÅ HARRY POTTER!!! hihihi Lite glad blir man när man hör hans namn!

Min hemliga crush är Harry Potter!! Han är sååååååå snygg och smaaart !!!!! hihihihi Det jag älskar mest med honom är att han har glasögon, som mig!!!


När jag blir stor ska jag gifta mig med Harry Potter!


Mina vänner på jobbet!♥

Try JibJab Sendables® eCards today!

God Morgon!

Jaa, nu är det lördag morgon! Jag har ju klart varit vaken i några timmar nu, men jag glömde att skriva ett inlägg! :O Istället har jag suttit uppe sen 8:30 på morgonen och läst mina fantasy böcker. Jag åt ju frukost, hihihi det kan man ränka sig att jag gör varje morgon! Hur annars får jag energi att kunna läsa, skriva och vara glad under dagarna? Hihihi.

TJENA!

Jaa men nu äre så att lilla söta jag har skaffat blogg ^^ jag är en smart och hurtig tjej som heter Madelene! Mina låtsas vänner bruka kalla mig för madde, men det är bara när de inte orkar säga mitt namn! (: hihi :P

Jaa ni få lära er mycket om mig under min blogg period, ska försöka att fråga den dära coola typen som heter Dommie om hon kan kanske hjälpa mig med designen hihihi. Hon har sp mycket status tycker jag, allstå en femma!

Men nu ska jag inte uttråka er mer!!! Det är en färväl för nu och ska kanske skriva ett inlägg senare, eller man vet ju aldrig vad som kan hända :o

Men, men..Puss på er..ni ska bara veta hur älskade ni är av mig(a)


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0